'IKEA Keukens'

De IKEA keukens zijn vooral zo bekend door de aantrekkelijke prijs. Daarbij is ook de kwaliteit van de keukens prima. Er wordt weleens beweerd dat de IKEA keukens van een beduidend lagere kwaliteit zouden zijn. Dit is echter niet waar. IKEA geeft zelf 25 jaar garantie op het houtwerk, iets wat een hoop keukenzaken ze niet nadoet. Op moment dat je een IKEA keuken vergelijkt met een topkeuken van 20.000 euro of meer, dan zijn er natuurlijk de nodige verschillen. Maar vergeleken met andere lager geprijsde keukens is een IKEA keuken van vergelijkbare, zo niet betere kwaliteit.

Een groot verschil tussen een IKEA keuken en de gemiddelde keukenzaak is de hoeveelheid energie die je in je keuken moet stoppen. Dat geldt voor het ontwerpen van de keuken, bij elkaar zoeken van de onderdelen, vervoer naar huis en het volledig moeten assembleren van alle onderdelen. Dat is één van de manieren waardoor de IKEA de prijs laag kan houden.

Als u plannen heeft om een IKEA keuken aan te schaffen, dan ga ik graag met u om tafel om te helpen bij het ontwerpen van de keuken, of om het bestaande ontwerp door te nemen.

Wat kan ik voor u betekenen?